Kur'an Kampanyası

Kur'an Kampanyası

Kuveyt Menabir-ul Nur Kur'an Ezber Vakıf Derneği Başkanı İsa Zafiri ''Kur'an'a uzak kalmayın'' başlığı altında Vahiy Kelamı üzerinde tefekkürü güçlendirme amacıyla bir kampanyanın başlatıldığını bildirdi.

İsa Zafiri bu konu hakkında, kampanyanın başlatılma amacının Kur'an'da düşünme ve ona göre amel etmenin önemini vurgulayarak diğer sesler yerine Vahiy kelamının dinlenmesi gerektiğini söyledi.

 Menabir-ul Nur Kur'an Ezber Vakıf Derneği Başkanı, halk arasında Kur'an'ın ihmal edildiğine bununda toplumun Kur'an okumaktan uzaklaşarak  Kur'an'ı dinlememe ve Vahiy kelamı üzerinde düşünmeme ile kendini gösterdiğine değindi. Ve bütün bunların bu Kur'an'i kampanyanın düzenlenme nedeni olduğunu ve bu programın Mesabih-ul Huda Kur'an komitesi işbirliğiyle uygulandığını ifade etti.

Ayrıca Zafiri insanlar arasında Kur'an'ın faziletlerinin kurumsallaştırılmasının bu kampanyanın diğer hedeflerinden olduğunu vurgulayarak ''Bazı sûre ve ayetlerin tefsiri ile ilgili toplantıların düzenlenmesi, sosyal ağlarda Kur'an mesajları ve kliplerini üretmek, kültürel etkinliklerin düzenlenmesi ve kazanalara ödüllerin verilmesi bu kampanyanın hedeflerine ulaşması için uygulanan diğer faaliyetlerdir'' dedi.

İsa Zafiri son olarak tüm Kuveyt vatandaşlarının bu kampanyaya katılımını, çocukları ve aileleri arasında bu hedeflere ulaşılmasına yardımcı olmaları için çağrıda bulundu.

 

 

kaynak: iqna

 

Youtube Kanalımıza Gitmek İçin Tıklayın