Her Cuma Bir Cami Etkinliği 4 +FOTO

Her Cuma Bir Cami Etkinliği 4 +FOTO

“Her Cuma Bir Cami” etkinliğinin bu haftaki adresi Zeytinburnu “İmam Cafer Sadık Camisi” oldu.

Her Cuma Bir Cami Etkinliği 4 +FOTO

 

Allame Tabatabai Kur’an Nesli Derneğinin Kur’an kursu öğrencilerine yönelik düzenlediği “Her Cuma Bir Cami” etkinliğinin bu haftaki adresi Zeytinburnu “İmam Cafer Sadık Camisi” oldu.

Öğrencilerimiz tıpkı geçen haftalardaki gibi Cuma namazını kılmak, cami adabını yaşamak ve yaşatmak adına İmam Cafer Sadık (a.s) camiinde toplandılar.

İmam Cafer Sadık (a.s) Cami hocası Şıh Ahmet Şahintekin hoca, Cuma Hutbesinde kursumuzun etkinliklerinden memnuniyetini dile getirdi ve çoklarımızın küçük yaşta cami adabına uymayı öğrenmelerini, Kur’an eğitimlerini almalarını ve bunların aileler tarafından yerine getirilmesinin birer vazife olduğunu dile getirdi.

Minik öğrencilerimizden Cafer Altan güzel sesiyle ezan okudu ve namazda Seccad Bendideryan müezzinlik yaptı. Namaz sonrası erkek öğrencilerimiz toplu halde Fecr suresini ve kız öğrencilerimiz Mutaffifin suresini ezbere okudular.

Gerek ezan gerek Kur’an okuyan öğrencilerimiz cami cemaati ve hocası tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Cemaati adına teşekkürlerini dile getiren Şıh Ahmet Şahintekin hoca etkinliklerin devamı temenni etti.

Cuma sonrası diğer haftalarda olduğu gibi kursumuz tarafından düzenlenen piknik için Kayabaşı ormanları Şamlar piknik alanına geçildi ve piknik sonrası öğrencilerimiz birer titizlik ve düzen içerisinde ailelerine teslim edildi.

Allame Tabatabai Kur’an Nesli Derneği Yönetimi öğrencilerimizin ailelerine, evlatlarını bize güvenerek teslim ettiklerinden ve çocuklarının etkinliklere katılımında göstermiş oldukları duyarlılıklarından ötürü teşekkürlerini dile getirir ve ayrıca bu etkinliklerde emeği geçen bayan ve erkek hocalara teşekkürlerini sunar.

Allame Tabatabai Kur’an Nesli Derneği