Termitlerden Korunmuş Kur’an + Filim

İndirmek İçin Tıklayınız.

Tahran, 10 Nisan 2016- Son zamanlarda sosyal ağlarda paylaşılan bir filmde termitler Kur’an nüshasının sadece beyaz kenarlarını yiyerek ayetlere dokunmamıştır.

IQNA- Peygamber zamanından şimdiye kadar pek çok kişi Kur’anın Allah’ın kelamı olduğundan şüpheye düşmüştür. Bazı Yahudi ve Hıristiyanlar bu konuyu yani Kur’anın Hz Muhammed (saa) tarafından yazıldığına ve vahiy kelemı olmadığını insanlar arasında yaymak için çaba sarfetti.

Şöyleki Allah Hicr suresi 9 ayetinde «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ» (doğrusu Kitab’ı Biz indirdik onun koruyucusuda elbette Biziz) bu kitabın korunması ve korumasını vaat etmiştir.

Son zamanlarda facebook sosyal paylaşım sitesinde bazı kullanıcılar termitlerin Kur’anı kerim sayfalarının beyaz kenarlarını yediğini ve vahiy kelemına yaklaşmadığını gösteren bir filim yayınladı.

Bu filim küçük haşerenin mucizevi bir şekilde Kur’anı Kerim’in büyüklüğünü anlamış gibi Kur’an sayfalarına zarar vermediğini şaşırtıcı şekilde göstermektedir.

Bu video klibi sosyal ağlarda çok fazla tıklanmıştır.