Son IŞİD Üssünün Yakınında Kur'anı Kerim Toplantısı

Son IŞİD Üssünün Yakınında Kur'anı Kerim Toplantısı

Halk ve emniyet kuvvetlerine özel Kur'an-ı Kerimle yakınlaşma toplantısı Irak'ta IŞİD'ın son üssü ünvanıyla Musul şehri yakınlarında, İmam Hüseyin Türbesi Darul Kur'anı çabasıyla düzenlendi.

 
Son IŞİD Üssünün Yakınında Kur'anı Kerim Toplantısı + Fotoğraf


 Kur'anı Kerimle yakınlaşma toplantısı Irak'ta IŞİD tekfiri terörist grubunun son siper ve üssü ünvanıyla Musul şehri yakınlarında Mukaddes Hüseyin Türbesi Darul Kur'anına bağlı medya halk seferberliği Kur'an bölümü çabasıyla düzenlendi. Pek çok mücahid ve savaşçı bu toplantıya katıldı.

Mukaddes Hüseyin türbesine bağlı medya halk seferberliği Kur'an bölümü yetkilisi Ammar El Hezai, bu toplantı bölümün Kur'ani toplantılar zinciri doğrultusunda IŞİD ile mücadele kampanyasında halk seferberliği ve emniyet güçlerinin desteklemek ve maneviyatlarını yükseltmek amacıyla düzenlendi.

Irak topraklarını tamamen özgür kılmak için savaşçılara ve mücahidlere iradelerini güçlendirme ve cihad adabı hakkında Kur'an öğretilerini hatırlatmak bu Kur'ani toplantının düzenlenme hedeflerindendir.

«لواء الحسین(ع)» Operasyon Müdürü Hüseyin Heyder bu konu hakkında 'Bu Kur'ani toplantı Mukaddes Hüseyin Darul Kur'anı çabasıyla IŞİD ile savaşan mücahidlere özel düzenlenmektedir. Irak'ın kutsal yolunda fedakarlık için askeri bantların moralini yükseltmede sebat ve kararlılığında rol oynamaktadır. Çünkü Kur'an savaş meydanlarında savaşçıların ve mücahidlerin manevi yemeğidir' açıklamasını yaptı.

Toplantı sonunda Mukaddes Hüseyin türbesine bağlı medya halk seferberliği Kur'an bölümü, Kur'ana bağlılık çerçevesinde nebevi hadisler ve Ehlibeyt sözlerinden oluşan bir dizi Kur'an nüshası, Kur'ani broşür ve CD'leri mücahidler arasında dağıttı.