Soğuk Savaş ile Mücadelede En İyi Yol Kur’an’i Öğretilere Başvurmaktır

Soğuk Savaş ile Mücadelede En İyi Yol Kur’an’i Öğretilere Başvurmaktır

Şahrud şehri Vakıflar genel müdürlüğü hayır işleri başkanı Huccet-ul İslam Seyyid Mustafa Mecidi Semnan eyaletinde Uluslararası Kur’an Haber Ajansı (IQNA) ile yaptığı ropörtajda şunları söyledi:   Kur’an kültürü ve bu ilahi kitap ile birlikteliği yaygınlaştırmalıyız.
Seyyid Mecidi şöyle ekledi: Kur-an ilahi bir kitaptır ve son peygamberin mucizesidir. Nitekim Allah’ın kitabı ile birliktelik halk arasında yaygınlaşmalı ve toplum İslam Peygamberinin (saa) bu emanetinden uzak kalmamalıdır.

Vakıflar genel müdürlüğü hayır işleri başkanı, bugün düşman soğuk savaş metodu ile gençleri kendi komplolarının hedefi haline getirdiğini açıklayarak şöyle yineledi : Gençlerin ve ailelerin ayakları     Kur’ani mekanlara alışması ve düşmanın hedefine ulaşmaması için Kur’ani öğretilerin toplumda yer edinmesi gerekir.

Huccet-ul İslam Seyyid Mustafa Mecidi,  insan rahmet  ve nur sözlerini yaşamına aktarıp, onlarla bütünleşirse kültürel saldırı, işgal ve soguk savaşa karşı çıkabileceğini vurguladı ve şöyle ekledi: Bu bağlamda vahiy sözlerinden güçlü bir araç olarak faydalanmalıyız.