Ramazan Ayı Münasebetiyle Kuveyt Bankasında Kur'an Yarışması

Ramazan Ayı Münasebetiyle Kuveyt Bankasında Kur'an Yarışması

Uluslararası Grup: Kuveyt'de "Al-Ahly Almuttehid" bankası ramazan ayı münasebetiyle bu ülkede yıllık Kur'an ezber yarışması düzenliyor.

                                                   

Uluslararası Haber AJansı Iqna'nın Kuveyt gazetesi "El-Qabas"tan yapyığı habere göre, bu yarışma bankanın sosyal programları çerçevesinde ramazan ayında düzenlenecek ve dört farklı grup bu yarışmaya katılacak.

Bu dört grup;

-Banka çalışanları (Kadın - Erkek)

-Banka çalışanlarının çocukları

-Diğer çocuklar (Genel)

-5 ile 14 yaş arası çocuklar

                                                 

Al-Ahly Almuttehid banka çalışanlarının çocuklarının dışındaki çocuklar isim yazdırmak için 14.05.2017 ile 18.05.2017 tarihler arasında müracaat ettiler.

Abdullah Şueyb, Al-Ahly Almuttehid bankası adli denetim direktörü yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: Bu yarışma, banka çalışanlarını, çocuklarını ve diğer Kuveytli çocukların Kur'an-ı Kerimi ezberlemesini, okumasını ve O'nun yüce anlamını idrak etmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Devamında şunları ekledi: Banka çalışanlarımızın ve ailelerinin her yıl böyle dini ve sosyal hedefli faaliyetlere katılmaları için çaba harcıyoruz. Banka çalışanlarının çocuklarının diğer çocuklarla rekabet halinde olmaları bizim için önemlidir.

Al-Ahly Almuttehid banka çalışanlarının çocuklarının yarışma tarihi 4 Haziran ve diğer Kuveytli çocukların yarışma tarihi 5 Haziran olarak açıklandı ve yarışmalar bankanın ana binasında yapılacaktır.