Libya Ödülü Ulusal Kur'an Yarışması + Fotoğraf

Libya Ödülü Ulusal Kur'an Yarışması + Fotoğraf

25. Dönem Libya Ulusal Kur'an Ezber ve Tecvit yarışması 17 temmuz'da bu ülkenin Zavare kentinde başladı.

Libya Ödülü Ulusal Kur'an Yarışması + Fotoğraf


 'Libya Ödülü' olarak bilinen 25. Dönem Libya Ulusal Kur'an Ezber ve Tecvit yarışması Zavare şehri Evkaf Ofisliği çabası, Libya Evkaf Kamu Derneği gözetimi ve Zavare kent konseyi desteği ile Zavare şehit 'Ferhat Haleb' salonunda başlamıştır.

Yarışma Bilgilendirme Komitesi Başkanı Cevher El Şarif , yarışmanın beş gün devam edeceğini Libya'nın muhtelif şehirlerinden 33 yarışmacının Libya Kur'an ezber ödülünü kazanmak için rekabet edeceklerini söyledi.

El Şarif yarışmanın düzenlenme amacının gençlerin Kur'an ezber, tertil ve tecvidine teşviki, sapmalara karşı onları korumak için dini değerler ve ilkeler ile gençler arasında ilişkinin oluşturulması olduğunu söyledi.

Ensari ' Bengal eyaletinin tümünde kırsal alanlara odaklanarak gezi ve atölyelerin düzenlenmesi bu kampanyanın bir parçasıdır' dedi.

Şöyle devam etti: Kadınlar çocuklarının İslam hakkındaki sorularına cevap verebilmelidir. Hindistan İslami cemaati toplumda kadınların etkinliğini artırmayı planlamaktadır. Kötü bir şey olduğunda ev kadınların bu konuda bilgisiz olduğu görülmektedir ve bu durum artık değişmelidir.