Kur'an Nesli Derneğinde Vahdet Haftası

Kur'an Nesli Derneğinde Vahdet Haftası

Âlemlere rahmet olarak gönderilmiş olan Hz. Resulullah (s.a.a) ve İmam Cafer Sadık’ın (a.s) mübarek veladet yıldönümü yapılan programla kutlandı.

Kevser Kültür Merkezi mescit katında gerçekleşen ve Kur’an Nesli Derneği’nde öğrenim gören öğrencilerin katıldığı bu program, öğrencilerden Ali Akbalık’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ehlibeyt Alimi, araştırmacı  yazar Hacı Musa Aydın’ın konuşması ile devam etti. Konuşmasında çocuklara nasıl davranılması gerektiğine değindi.  “İki çocuğu olan kişinin ikisine de eşit davranması gerektiğini, eğer birini üstün tutacak ise kız çocuğunu erkek çocuğundan daha üstün tutulması gerektiğini” vurguladı.

Sunumunu kurum Öğretmenlerinden Muhammet UZUNLAR’IN yaptığı vahdet programı Kuran Nesli Derneği öğrencilerinin ilahileri, makalesi, şiirleri, Hz.Muhammed filminden kesitler ve öğrencilerle yapılan "vahdet" konulu slayt gösterimi ile devam etti.

Kurum müdürü Veli KOCA gelen misafirlere kurum hakkında bilgi verdikten sonra konuşmasında; “Kuranneslider ailesi olarak hazırladığımız programda bizi yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyoruz. Biz zamanla büyüyen, büyüdükçe gelişen ve geliştikçe güzelleşen bir aileyiz ”diye belirtti.

Saat 10.00’da velilerin hazırladığı ikramlarla başlayan program pasta kesimi ve  hediyeler ile programın sonlarına yaklaşıldı.

Program cemaat namazı ile son buldu.