İslam Kültür Başkenti Olan Meşhed’de ISESCO Törenine Katılma Hazırlığı

İslam Kültür Başkenti Olan Meşhed’de ISESCO Törenine Katılma Hazırlığı

İslami Eğitim, Bilim ve Kültürel Organizasyonu (ISESCO), kurumun genel müdür yardımcısı etkinliğinin 2017’de İslam kültür başkenti Meşhed’de olacak açılış törenine katılacağını söyledi.

İslam Teşkilatı ISESCO, kendi web sitesinde bu haber hakkında duyuru paylaştı: Kurumun genel müdür yardımcısı ve Abdulaziz bin Osman et-Tevici’nin temsilcisi Emine el-Haceri, ISESCO’nun 2017’de İslam kültür başkenti Meşhed’de olacak açılış törenine katılacağını söyledi ve genel müdür mesajını okudu.

ISESCO’nun web sitesine göre, İslam kültür başkentinde gerçekleşecek açılış töreninin 24 Ocak 2017 Salı gününde, Kültür ve İslam Rehberlik Bakanı, yerel yetkililer ve kültürel şahsiyetlerin katılımıyla gerçekleşecek.

Genel müdür yardımcısı pazartesi günü, 2017 İslam kültür başkenti Meşhed’de denetim komitesi üyeleri ile koordinasyon toplantısında bulunacak ve mukaddes Meşhed şehrinde çeşitli projelerin ve kültürel merkezlerin açılışına katılacak.

İslami Eğitim, Bilim ve Kültürel Organizasyonu (ISESCO), mukaddes Meşhed şehrinin yanında Sudan’ın Sennar şehrini, Ürdün’ün Umman şehrini ve Uganda’nın Kampala şehrini 2017 yılının İslam dünyasının dört kültürel başkenti olarak tanıttı.