Hz. Fatıma(s.a) Doğum Günü Kutlaması 2018

Hz. Fatıma(s.a) Doğum Günü Kutlaması 2018

Allame Tabatabai Kur'an Nesli Derneği binasında Rahman'ın Kevser'i '' Hz. Fatıma-tuz Zehra'nın(s.a)'' mübarek veladet günü kutlaması yapıldı.Kutlamaya kurs hocaları,öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Allame Tabatabai Kur'an Nesli Derneği binasında,pazar günü, saat 10'da öğencilere yapılan ikramlarla başlangıç yapılan program,öğrenci velilerinin teşrif etmesiyle devam etti.Değerli üstad Veli Koca'nın misafirlere yönelik hoşgeldiniz konuşmasının ardından küçük kız öğrenciler Kur'an tilavetinde bulundular.Kur'an Nesli Derneği hocalarından Fatma Tuncay,yaptığı konuşmasında  hz. Fatıma'nın Kur'an'daki  yeri,kişilik özellikleri ve lakapları gibi çeşitli konulara değindi.

Dernek öğrencilerinden Mehti Alemdar Koca ve Raziye Koca kardeşler ''burası Resul kokuyor'' isimli şiirleriyle duygulu anlar yaşattı.Ve yine dernek öğrencilerinden Kadir Akbalık'ın güzel sesiyle söylediği ilahilerle devam etti. Programda öğrencilerin hazırladığı makalelerin,şiirlerin ve ilahilerin sonunda çeşni teklif ( kız çocuklarının dokuz yaşına ulaşması ) düzenlendi.Çeşni teklife katılan kız öğrenciler hicap ile ilgili şiirlerini sundular.

Kurs hocalarına ve öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Misafirlere ve öğrencilere pasta ikramında bulunuldu.Programın son bulmasının ardından öğle namazı cemaatle kılındı.

 

 

 

 

              Youtube Kanalımıza Gitmek İçin Tıklayın