Her Cuma Bir Cami 2 + FOTO

Her Cuma Bir Cami 2 + FOTO

"Her Cuma Bir Cami" etkinliği bu hafta Bahçelievler Camlıkahve Vakıf Camiinde.

Her Cuma Bir Cami 2 + FOTO

 

Allame Tabatabai Kur’an Nesli Derneğinin düzenlemiş olduğu “Her Cuma Bir Cami” etkinliği, bu hafta Bahçelievler Camlıkahve Vakıf Camisinde gerçekleşti.

Kursumuzun minik öğrencileri tarafından düzenlenen toplu Kur’an okuma merasimi cami cemaati tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Kur’an tilavetinin ardından minik öğrencimiz Cafer Altan’ın okuduğu ezan, cemaati duygulandırdı.

Kursumuz, programa minik öğrenciler tarafından uygulamaya geçirilen müezzinlik uygulamasını da hayata geçirdi. Müezzinlik çalışmalarını başarıyla bitiren öğrencilerimizden Seccad Bendideryan, Cuma namazında ilk müezzinliğini icra etti.

Cuma hutbesinde, Cami İmamı Kadir Akaras hoca, Kursumuz öğrencilerin başarılı çalışmalarını takdir ve teşekkürle anarak çalışmaların devamını diledi.

Cuma Namazı sonrası kursumuzun minik öğrencilerinden Barış Efe Kırın, 30.cüzü başarıyla ezberlemesinden dolayı Kadir Akaras hocadan hediyesini aldı.

Kursumuz öğrencileri, camide çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından, Kayabaşı ormanları Şamlar piknik alanında derneğimiz tarafından organize edilen pikniğe geçtiler. Akşam saatlerine kadar güzel vakit geçiren öğrencilerimiz ve hocaları, piknik sonrası servislerle evlerine geçtiler.

Kursumuzun Düzenlediği “Her Cuma Bir Cami” etkinliğinde, Programı organize eden kurs yönetimine, emeği geçen bayan hocalarımıza ve küçük öğrencilerimizin düzenini sağlayan ve ihtiyaçlarını karşılayan kursumuzun genç öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Allame Tabatabai Kur’an Nesli Derneği