Birleşik Arap Emirliklerinde 10 Milyonluk Kur'an Basımı Anlaşması

Birleşik Arap Emirliklerinde 10 Milyonluk Kur'an Basımı Anlaşması

Birleşik Arap Emirlikleri islami işler ve vakıflar genel kurumu 10 milyon adet Kur'an Kerim basımı için bu ülkede Kur'an basım merkezi olan "Muhammed b. Raşid" ile anlaşma imzaladı.

Uluslararası Haber Ajansı Iqna'nın "Emirates Today" den yaptığı habere göre, bu anlaşma Muhammed Matar El-Kaabi, Birleşik Arap Emirlikleri İslami işler ve vakıflar müdürlüğü, Fayasl Salim b. Haydar; Dubai medya enstitüsü yayın ve icra direktörü ve Muhammed b. Raşid Kur'an basımı temsilcisi arasında imzalandı.

Bu Kur'an'lar en yüksek kalitede, çeşitli boylarda, her yaş grubuna uygun ve uluslararası basım standartlarına uygun olarak Birleşik arap emirlikleri içinde ve dışında dağıtılması kararlaştırıldı.

 Birleşik Arap Emirlikleri İslami işler ve vakıfalar müdürü şöyle açıkladı: Bu proje Birleşik Arap Emirlikleri toplumunda hayırlı bir iş yapmanın ve ülke vatandaşlarının katılımıyla iyi işler yapmanın yolunu açıyor.

Muhammed Matar El-Kaabi, Birleşik Arap Emirlikleri islami işler ve vakıfları çok sayıda Kur'an baskılarını ülke dışında dağıtmak için proje hazırlamıştır ve bu Kur'an'lar muhtaç ülkelerde yetkililere gönderilir.

O ekledi: Bu Kur'an'ları bize ulaşma imkanı olmayanlara yollayacağız.