Avustralya’da ‘’Dünyayı Sarsan Kitap’’ Kampanyası

Avustralya’da ‘’Dünyayı Sarsan Kitap’’ Kampanyası

‘’Dünyayı Sarsan Kitap’’ kampanyası, Avustralya İslami Eğitim ve Araştırma Akademisi tarafından oluşturuldu.

‘’Ireaworld’’ haber kanalının paylaştığı habere göre, İslam hakkında paylaşılan yanlış düşünceler ve bu ilahi dine olan düşmanlıkların artması Avustralya İslami Eğitim ve Araştırma Akademisinin ‘’ Bir Kur’an Al Eline’’ adlı büyük bir proje başlattı.

Bu proje, üzücü bir gerçek olan düşünürlerin ve İslam’ı hedef alan medya kuruluşlarının sahiplerine tepki olarak ortaya çıkmıştır. Kendiler hiçbir zaman eline bir Kur’an almamış ve mütalaa etmemişlerdir.

Bu projenin yetkilileri, Victoria eyaletinde çeşitli kampanyalar oluşturmuştur. Aynı şekilde İslam Eğitim ve Araştırma koltuğu da Avustralya genelinde Kur’an’ı tanıtarak, halkı Kur’an’ı tanımaya teşvik ettiler.

Bu yıl, ‘’ Bir Kur’an Al Eline’’ projesini, ‘’Dünyayı Sarsan Kitap’’ adlı büyük bir kampanya ile Avustralya halkını, hiç değişime uğramamış, tahrif olmamış, milyarlarca insanın onu okuduğu, milyonlarca kişinin onu ezberlediği kitabı tanımaya teşvik ettiler.

Bu kampanya kapsamında, Avustralya’nın farklı şehirlerinde stant kurmak, halka Kur’an’ı tanıtmak ve Kur’an nüshalarını ücretsiz hediye etmek yapılan faaliyetler arasındadır.